2014/15

Begynderstævnerne: en kanon god måde for den begyndende konkurrence svømmer (SuperHajer og K3) at prøve et rigtigt svømmestævne. Her kan man vinde medaljer og svømme mod andre svømmeklubber. Har man dog opnået det man kalder en bronze tid kan man ikke længere stille op i den disciplin. Spørgsmål henvendes til holdets træner.

Turneringsstævner: stævnerne består af 4 turneringer hvor man som svømmer samler point i hver stilart til en samlet individuel pulje. Dvs at man får point udregnet af Finas point system (1000 point er den hurtigste svømmer i verden) også samler man sammen i 5 kategorier, ryg, bryst, crawl, fly og medley. Her ligges det højeste point fra hver kategori sammen til den samlede pulje. Den svømmer i sønderjylland der så har flest point vinder dette års turnering i sin alder, dette annonceres til pokalstævnet hvor han/hun får sin pokal med hjem.

Pokalstævnet: her svømmer man klub mod klub. Et stævne hvor man som klub skal vise om vi er de hurtigste. Dvs det gælder om at spille taktisk. De 2 bedste svømmere i hver disciplin, årgang, køn etc giver point til klubben. I 2012 lå vi meget tæt med Bjerre Herreds, da alt kan ændre sig i løbet af dagen. Derfor gælder det om at have et bredt udvalg af svømmere, store og små. Der udgives en pokal til den vindende klub (denne kommer til at stå i klublokalet).

Langdistance: her svømmes 800 meter og 1500 meter fri. Holdkapper 4×200 fri og 4×200 im

DGI LM (LandsMesterskaberne): dette stævne er rigtig sjovt og hyggeligt. Her svømmer man sammen med sine daglige konkurrenter og svømmer som et stort hold, som sin landsdel Sønderjylland. Holdkapperne bliver blandet så man lærer nogle fra de andre klubber at kende. Vi har fælles tshirt på som bliver udleveret deroppe og kører sammen med vestsiden af sønderjylland i en bus DGI arrangerer derop.

Sprintstævnet: her svømmes 50 og 100

Stævne kalender 2014 / 2015